Η ιστορία της εταιρείας μας


Η εταιρία Devergo, που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στο Βένετο της Ιταλίας, δημιούργησε την ιστορία της με την ανάπτυξη αναγνωρίσιμων προϊόντων, με έντονη ταυτότητα και πρωτοπορία.

 Η διαδικασία σχεδιασμού εξακολουθεί να είναι στην Ιταλία, με Ιταλούς σχεδιαστές, αλλά πλέον, η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βουδαπέστη.

Στις μέρες μας, η Devergo εκπροσωπείται επιτυχημένα σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, με τα δικά της καταστήματα, Franchise, shop-in-shop και με δίκτυο χονδρικής και αντιπροσώπων.

 

Η φιλοσοφία μας

Από την ίδρυση της εταιρείας, το DNA της μάρκας παρέμεινε αμετάβλητο. Η κύρια αρχή της είναι να αναπτύσσει μια νεανική casual σειρά, ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων με μεγάλη έμφαση στον σχεδιασμό,  στην  κατασκευή του προϊόντος, στις δύσκολες τεχνικές πλυσίματος, στους ιδιαίτερους χρωματισμούς και στους καινοτόμους συνδυασμούς υλικών.

Η Devergo είναι μια μάρκα με εξαιρετική σχέση αξίας/κόστους, δηλαδή προσφέρει ένα τέλεια σχεδιασμένο προϊόν με αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Είμαστε μια εταιρεία με προσανατολισμό στην ποιότητα και στο προϊόν, παρέχοντας πλήρες φάσμα ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και denims.

 

Υποστήριξη για την πρόσβαση στην αγορά στο Flas Ε.Π.Ε.

VEKOP-1.3.1-16-2016-00023

 

Στην προκήρυξη VEKOP-1.3.1-16 με τίτλο «Οικονομική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την πρόσβαση στις αγορές» η Flas Ε.Π.Ε. έχει κερδίσει 8.538.176 φιορίνια. Το συνολικό κόστος της οικονομικής ενίσχυσης είναι το 49.999997% όλου του προγράμματος.

Στα πλαίσια του παρόν προγράμματος συμμετείχαμε στις εκθέσεις Τσεχίας και Ρωσίας, καθώς επίσης το 2017 συμμετείχαμε στις εκθέσεις Styl-Kabo και CPM

Και στις δυο εκδηλώσεις σημειώσαμε σημαντική αύξηση αναγνώρισης στην τοπική αγορά, αφού τα προϊόντα μας έχουν γίνει ευρέως γνωστά, πράγμα που θα μεγαλώσει το μερίδιο μας στην αγορά και η θέση μας στην αγορά θα σημείωσει βελτίωση.

Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017.

Η αίτηση στην προκήρυξη υποβλήθηκε από την εταιρεία Forrás Centrum Ε.Π.Ε που είναι επαγγελματίας συντάκτης αιτήσεων.

 

Εγγραφείτε στα Νewsletters μας!!!

Εγγραφή στο newsletter